12 Ιανουαρίου 2012

ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Έγινε σήμερα το απόγευμα η κοπή της πίτας των ΑΜΕΑ παρουσία του Δημάρχου κ. Ζορμπά, του κ. Σταθόπουλου (ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή) των Αντιδημάρχων κ.κ. Κωβαίου, Παπαδοπούλου, Παναγόπουλου, Δάβαρη και των Δημοτικών συμβούλων κ.κ. Γαβρά, Ησαΐα.
Με ομιλίες χαιρέτησαν και ευχήθηκαν ο Δήμαρχος, ο κ. Κωβαίος και ο κ. Γαβράς.
Ο κ. Ζορμπάς ανέφερε την έγκριση για πρόσληψη 80 συμβασιούχων και ότι εκκρεμούν μερικές θέσεις ακόμη.
Ο κ. Κωβαίος τόνισε ότι:
Ο εθελοντισμός είναι πολύ σημαντικός, ότι τα άτομα που βοήθησαν το εργαστήρι αφιλοκερδώς ιδίως τώρα που δεν υπάρχει αρκετό προσωπικό, είναι οι εθελόντριες. Επίσης είπε πως πρέπει να υπάρξει αισιοδοξία για το Νέο Έτος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε video με αποσπάσματα από τις εκδηλώσεις των ΑΜΕΑ μέσα στο 2011, το οποίο ήταν δημιουργία του γιου του αντιδημάρχου κ. Κωβαίου, Δημήτρη Κωβαίου.

Ο κος Γαβράς ανέφερε τα εξής:


Μαζί με τις ευχές για μια καλύτερη χρονιά για το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι, λίγες σκέψεις. Είναι φανερό πως όσοι ασχολήθηκαν με το Εργαστήρι έχουν αποκτήσει μια ακατάλυτη συναισθηματική σχέση ζωής με αυτό. Η παρουσία εδώ της Καίτης Μοσχονά, του Π.Σιαπέρα, της Διομείας Φάντη, το αποδεικνύει. Είναι η χαρά που σου δίνουν τα γελαστά πρόσωπα των παιδιών σαν ανταμοιβή για όσα κάνεις για όσα τους προσφέρεις.
Έτσι με μεγάλη και ειλικρινή χαρά ακούσαμε για την στελέχωση του Εργαστηρίου με άλλους τρεις εργαζόμενους, που θα μπορέσουν να συνεχίσουν το πετυχημένο επιστημονικό πρόγραμμα που υλοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια με αξιοζήλευτα αποτελέσματα. Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε με την Κέλυ Σανιδά το 2008 και απέκτησε την επιστημονική του αρτιότητα και τεκμηρίωση με τον Π.Σιαπέρα Αυτή η συνέχεια θα διασφαλιστεί από την συνεχή παρουσία της προϊσταμένης του Εργαστηρίου Μαρίνας Καρβέλη και την εθελοντική βοήθεια των παλαιοτέρων.
Επίσης είναι αναγκαίο να δώσουμε ευχές για υγεία και διεύρυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης τόσο απαραίτητης στις δύσκολες ώρες που περνάνε αρκετοί συμπολίτες μας.
Καλή χρονιά λοιπόν.